Εκτιμώ ότι το μύνημα παρελήφθη την πρώτη Κυριακή. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έχασαν 1,5 εκατομμύριο ψηφοφόρους, απαξιώθηκαν από τον κόσμο και ταυτόχρονα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις συνολικής εναντίωσης όχι μόνο στο Μνημόνιο, αλλά και το σύστημα (ΚΚΕ – ΑΝΤΑΡΣΥΑ). Η ανάλυση του αποτελέσματος δεν θα γίνει εδώ. Την παραχωρώ ευγενικά σε άλλα blogs. Η δικιά μου επισήμανση είναι η εξής:

 

Οι εκλογές δεν τέλειωσαν! Έχει και Β’ γύρο. Και επειδή δεν  έχουμε ψηφοδέλτια να στηρίξουμε σαν αυτά της  ‘Α Κυριακής ρίχνουμε μαύρο στα κόμματα της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Δεν απέχουμε!

Σκεφτείτε μια συντεταγμένη ψηφοφορία άκυρου από την Αριστερά τι πατατράκ θα τους προκαλέσει: ήδη  τα  άκυρα είναι  10%, εάν  συντεταγμένα ψηφίσουμε  άκυρο και βάλουμε τα ποσοστά μας(15-25%) να προστεθούν θα φάνε μια μούτζα κοντά στο 30% ενεργητικής καταδίκης των ψηφοδελτίων τους! Και φυσικά θα καταλάβουν πολύ καλά ποιοι το έκαναν και αφού το παίζουν χαζοί θα ξεφτιλιστούν ακόμα παραπάνω…

Καλό είναι αυτή η γραμμή να βγει μαζικά προς τα εξω και να μην επαναπαυθούμε, μην το υποτιμήσουμε. Το «μαύρισμα» είναι συνέχεια του αποτελέσματος του Α’ γύρου. Το άκυρο την Κυριακή είναι πολιτικότατη ψήφος!

Καλό βόλι!

 

 

Advertisements